Wij deden mee aan de Napkins Pubquiz!

Vorige week organiseerde Napkins een pubquiz. Napkins is gevestigd in het E4U pand te Woerden, waar ook ons kantoor gevestigd is. Hier zit je goed voor een lunch of vergadering. Maar regelmatig organiseren zij ook evenementen. Dit keer was het tijd voor de Napkins Pubquiz, waarbij verschillende bedrijven het in teams tegen elkaar opnamen. Wij deden mee!

"Dit keer was het tijd voor de Napkins Pubquiz, waarbij verschillende bedrijven het in teams tegen elkaar opnamen. Wij deden mee!"

De Napkins Pubquiz

Renske en Larissa vormden samen met collega's van Team4Events en Team4Animation een team. Na werktijd, tegen vijven, gingen zij van start. Onder het genot van een drankje begon de Pubquiz die bestond uit zes rondes, elk met een eigen thema. Zo werd onze algemene kennis in de eerste ronde op de proef gesteld. Waarna er vragen werden gesteld over onder andere sport, geschiedenis en topografie. Maar onze favoriete ronde? Dat was de muziekronde! Regelmatig draaien wij graag wat plaatjes op kantoor en zingen we als het even kan nog mee ook. Tijdens deze ronde werden er verschillende nummers een aantal seconden afgespeeld waarna we de artiest en de titel van het nummer moesten raden.

Een hapje en drankje

De Pubquiz duurde tot een uurtje of half acht 's avonds en een hapje eten kon daarom niet ontbreken. Gelukkig hadden de mannen van Napkins hier weer rekening mee gehouden. Tussen de vragen door werd ons een bord met overheerlijke saté en verse patat voorgeschoteld. En zoals altijd was dat weer smullen! Naast het feit dat wij regelmatig met zijn allen lunchen bij Napkins kun je hier dus ook vergaderen. Op aanvraag wordt er tijdens zo'n vergadering een lunch of diner verzorgd.

Helaas kwamen wij niet als winnaar van de Pubquiz uit de bus. Maar een leuke avond? Dat was het zeker! 

Andere blogartikelen