Wintersport Persdag 2018

Twee weken geleden was ik (Renske) aanwezig op de Wintersport Persdag georganiseerd door Baltus Communications. Het evenement vond plaats op een zeer toepasselijke locatie: Snowworld in Zoetermeer. Op de Persdag kwamen bloggers en bedrijven met een focus op wintersport samen om te kijken naar mogelijkheden om samen op te trekken dit wintersportseizoen.

"Op de Persdag kwamen bloggers en bedrijven met een focus op wintersport samen om te kijken naar mogelijkheden om samen op te trekken dit wintersportseizoen."

De opzet

De hele middag was er vrij de tijd om met de aanwezige partijen te praten. Bekendere regio's en partijen als Landal Ski en TUI waren present, maar ook onbekendere en verrassende wintersportregio's zoals Georgië waren aanwezig. Een leuke mix tussen grote en kleine regio's. Zowel de bloggers als de bedrijven konden hierdoor een goede keuze maken voor mogelijke samenwerkingspartners die goed bij hun merk passen. Je kon als blogger ook zelf een keuze maken bij welke partijen je aan tafel ging zitten. Zo wist je zeker dat je alleen de mensen sprak die je echt wilde spreken. Veel van de bij ons aangesloten bloggers kwam ik ook tegen op het evenement, wat leuk was om te zien. Al met al was het een geslaagde middag en een gezellige bijeenkomst.

Inspiratie voor Charme & Quality

Voor ons waren vooral samenwerkingen voor ons domein Charme & Quality interessant. Een domein dat zich nu alleen nog op zomervakanties in Zuid-Europa focust, maar zich uitstekend leent voor een uitbreiding naar ook het winterseizoen. Zeker omdat het bij Charme & Quality gaat over kleinschalige, bijzondere accommodaties en wintersportchalets vaak op prachtige locaties aan de piste zitten. Dit zou dus zeker een leuke en interessante uitbreiding zijn voor dit domein. Het komende jaar gaan wij dus zeker kijken naar leuke persreizen en het opvoeren van extra aanbod op dit domein. Leuk dat we hierbij aanwezig konden zijn!

Benieuwd wat voor evenementen er binnenkort op de planning staan? Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

Andere blogartikelen